Over ons

Duurzaam en Comfortabel

Bij Warmpies draait alles om duurzaamheid, lokaal vakmanschap en innovatie. Ons bedrijf is gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze klanten en het ondersteunen van de Nederlandse maakindustrie, terwijl we een groenere toekomst nastreven. We werken samen met sociale ondernemingen en milieubewuste partners om de lokale economie te stimuleren en een positieve impact te hebben op mens en milieu.

Ontdek Warmpies en ervaar het verschil dat ons bedrijf maakt door het bieden van veelzijdige, comfortabele en stijlvolle huiskleding. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of opmerkingen.

Kies voor Warmpies en sluit je aan bij de groeiende groep fans die ons merk zien als een synoniem voor duurzaamheid, comfort en kwaliteit, terwijl je een milieubewuste keuze maakt.

Waar kan je ons vinden?

Warmpies B.V.

Wij zijn gevestigd in het Creative Valley pand in het centrum van Utrecht.

BTW: NL864407191.B01
KvK: 87789930

Adres:

Warmpies B.V. Stationsplein 32, 3511 ED Utrecht .

Hoe kan je ons bereiken?

Wij zijn er om je te helpen en al je vragen te beantwoorden! We begrijpen dat het belangrijk is om open en toegankelijk te zijn voor onze klanten, en daarom bieden we verschillende manieren om contact met ons op te nemen. Door ons te benaderen, zorgen we samen voor een naadloze winkelervaring en zorgen we ervoor dat je met vertrouwen kunt kiezen voor Warmpies.

Neem direct contact op
Staat je vraag op het puntje van je tong? Je kunt eenvoudig met ons chatten via de website of ons een e-mail sturen naar hallo@warmpies.nl. Als je liever telefonisch contact opneemt, zijn we bereikbaar op 030 207 24 28 tijdens kantooruren. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt.

Volg ons op social media
Blijf op de hoogte van het laatste Warmpies-nieuws en doe mee aan onze levendige online gemeenschap! We zijn actief op je favoriete social media-platforms, waar je inspiratie kunt opdoen, exclusieve aanbiedingen kunt ontvangen en in contact kunt komen met andere Warmpies-liefhebbers. Volg ons vandaag nog en ontdek waarom Warmpies de juiste keuze is voor duurzame, stijlvolle en comfortabele kleding.

Veelgestelde vragen

Wij bij Warmpies geloven in de kracht van duurzaamheid en het terugbrengen van de Nederlandse maakindustrie. Onze visie is gericht op het tegengaan van wegwerpmode en het stimuleren van lokaal vakmanschap. We streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige en duurzame producten aan te bieden die het leven van onze klanten verbeteren.

Warmpies is opgericht in samenwerking met Nederlandse ontwerpers, kleermakers en productontwikkelaars, met als doel duurzame en milieuvriendelijke producten van topkwaliteit te leveren. We werken uitsluitend met Nederlandse leveranciers en partners die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast compenseren we onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren.

Bij Warmpies creëren we hoogwaardige, lokaal geproduceerde producten die het dagelijks leven van mensen aangenamer en warmer maken. Onze producten zijn ontworpen met comfort, duurzaamheid en stijl in gedachten, zodat je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. Ontdek vandaag nog de Warmpies-collectie en ervaar zelf het verschil!

Bij Warmpies begrijpen we het belang van sociale verantwoordelijkheid en zijn we toegewijd aan het ondersteunen van onze lokale gemeenschap. Door de productie in Nederland te houden, creëren we banen en stimuleren we de lokale economie. Bovendien werken we samen met sociale ondernemingen en bieden we kansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, waardoor we een positieve impact hebben op hun leven en ons bedrijf verrijken met hun unieke talenten en perspectieven.

Milieubewustzijn staat centraal in alles wat we doen bij Warmpies. We kiezen voor gerecyclede en biologische materialen om de belasting op de planeet te verminderen en streven naar een minimale afvalproductie door het hergebruiken van reststoffen en het recyclen van versleten producten. Bovendien werken we samen met organisaties zoals Trees for All om bomen te planten en zo onze CO2-uitstoot verder te compenseren. Door voor Warmpies te kiezen, draag je bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Met Warmpies kun je zowel binnen als buiten genieten van een ongeëvenaard comfort en warmte, zonder concessies te doen aan stijl. Onze veelzijdige collectie is perfect voor gezellige avonden thuis, outdoor-avonturen, of zelfs voor een stijlvolle en comfortabele dag op kantoor. We zijn ervan overtuigd dat zodra je het Warmpies-gevoel ervaart, je nooit meer zonder wilt zijn. Doe mee aan de groeiende groep Warmpies-fans en ontdek zelf waarom ons merk synoniem is geworden met duurzaamheid, comfort en kwaliteit.

Bij Warmpies streven we ernaar om innovatieve en stijlvolle ontwerpen te combineren met de praktische behoeften van onze klanten. Ons getalenteerde team van ontwerpers en kleermakers werkt nauw samen om tijdloze, comfortabele en functionele kleding te creëren die zowel modieus als duurzaam is. Met Warmpies kun je erop vertrouwen dat je de perfecte balans vindt tussen esthetiek en kwaliteit, terwijl je een milieubewuste keuze maakt.

Bij Warmpies hechten we veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of opmerkingen die je hebt over onze producten, bestellingen of verzending. We streven ernaar om een open dialoog met onze klanten te onderhouden en waarderen hun feedback om ons merk en onze producten continu te verbeteren. Kies voor Warmpies en ervaar onze toewijding aan uitstekende service en klanttevredenheid.

CO2-neutraal verzenden met Shopify Planet
CO2-neutrale verzending bij alle bestellingen
Powered by Shopify Planet